FORUM

Förjävligt !
2007-08-06 22.19
Hur kommer det sig att vissa får köra hur som helst på banan medans domarna uppenbarligen i dessa situationer tittar åt ett annat håll.Det är inte första gången och garanterat inte sista heller.
Det är helt enkelt förjävligt,vi försöker att lära viktor att man ska bete sig schysst både på bana och i depån, gör man inte det som förälder faller äpplet inte långt ifrån trädet.
Polle Ullis & Viktor

Moralisk Vinnare
Kevin Markstedt
2007-08-09 23.57
Vi som stod vid sista kurvan parallellt med rakan, kan garantera att det inte var en "schysst" omkörning.Innan detta skedde, hade Viktor gjort årets körning, att starta 25 platser bakom, och ta sig upp till första platsen, i en MKR A-final i Mini. Heelt otrolig körning (OCH Schyssta omkörningar...)
Undrar även när de ansvariga för RADNE/CRG som varumärken, skall inse att ett sådant beteende (som tydligen uppmuntras)slår hårdare på dessa, än på enksilda personer..förutom de signaler det skickar till "färska" förare..

Håller med
Peter Eriksson
2007-08-08 21.07
Man undrar ju vilka signaler som det ger till dom unga förarna när dom märker att dom belönas med vunna placeringar efter den typen av körning. Det gör ont i hjärtat att se sådan körning utan ingrepp från domarnas sida.

Peter Eriksson